puppy info

Onze puppy's worden vanaf hun geboorte elke 2 weken ontwormt en met 6 weken ingeënt en gechipt. Gezien door een dierenarts en door hem/haar goedbevonden. Ze krijgen een Europees paspoort en een afstammingsbewijs van de ALAEU.

 

Onze puppy's worden volgens strenge regels gefokt om al hun speciale eigenschappen te behouden. Daarom worden ze onder contract verkocht. Dit betekent dat ze met een leeftijd van 14 maanden gesteriliseerd of gecastreerd moeten worden en dat dit contractueel wordt vastgelegd en u hiervoor tekent. Dit is om zogenaamde wildfok tegen te gaan.  Ze  worden geregistreerd bij de ALAEU.


Socialisatie

Gezondheid , welzijn en welbehagen staan bij onze labradoodles voorop. De pups groeien hun eerste levensweken op binnen ons gezin en vertoeven  bij ons in de huiskamer.

 

Een goede socialisatie vinden wij niet meer als normaal, daarom starten wij vanaf de eerste dag dat ze geboren zijn met de socialisatie.

Zo leren ze van jongs af aan omgaan met mensen en dieren en wennen aan verschillende situaties,  geluiden en geuren. 

 


Inschrijven

Inschrijven is alleen mogelijk wanneer de wachtlijst geopend is.

Voordat u zich definitief bij ons kunt inschrijven willen we graag persoonlijk kennis met u maken. Wij vinden het namelijk belangrijk om te weten waar onze puppy's gaan wonen en we willen het allerbeste doodle leven voor hun.

Als we allebei akkoord gaan dan wordt u na de kennismaking een inschrijfformulier toegestuurd. Na het retourneren van het inschrijfformulier en het overmaken van het inschrijfgeld staat u definitief op de wachtlijst.

Het inschrijfgeld wordt in mindering gebracht op uw aankoopbedrag en is niet terugvorderbaar.

Natuurlijk is de volgorde van de inschrijving cruciaal wanneer u een pup in huis krijgt.

 

Als de pups 7 weken zijn worden ze getest door een gedragsdeskundige. Dit doen we om een goede " match" te kunnen maken tussen puppy en gezin. Er wordt bij de plaatsing rekening gehouden met de wensen van u en uw gezin  (waar we niet altijd aan kunnen voldoen), de uitslag van de gedragstest en onze eigen bevindingen.

Als u uw pup mee naar huis neemt , krijgt u een  zak puppy brokjes mee  en een pup pakket.