Verwacht:

 

Najaar 2022: Charlie & Max (?)

Najaar/winter 2022: Pixi & Zeppo (?)

Najaar/winter: Weazel & Max(?)

                             

Ik kan ten alle tijden besluiten om een andere reu te nemen of een nestje over te slaan.

 

 

De pups van Janis & Woody

Geboren 3 juli 2022

Daar zijn ze dan v.l.n.r puppy Rood (teef), Blauw (reu), Oranje (reu), Roze (teef), Beige (reu) en Geel (teef). De volgorde zal altijd hetzelfde zijn! De pups zijn geboren met een keizersnede op zondag morgen tussen 8.30 u en 9.30 u. Na lang persen toch de dierenarts ingeschakelt en wat bleek er zat een dikkerdje die het geboortekanaal blokkeerde. Dat was Janis nooit zelf gelukt. Dit dikkerdje heeft het zelf helaas niet overleefd. Het waren 7 pupjes. De andere 6 maken het goed en moeders ook die ineens bij het wakker worden 6 pupjes had. Het zal je gebeuren.....  Janis heeft de pups in haar pootjes gesloten en is heel lief en geduldig voor ze. Moeder en pups maken het goed.

röntgenfoto

En hoeveel pups zitten er in Janis haar buikje?

Janis is drachtig

Wat zijn we blij! Janis is vandaag voor haar dracht echo geweest en we weten dat ze drachtig is. Als de dierenarts goed heeft geteld worden het 6/7 pups. Ik ben heel benieuwd!

Janis wordt voor de eerst keer mama dat maakt het nog spannender. Over ongeveer een maand kunnen we ze verwachten. Echte zomerpups worden het.

Janis & Woody van labradoodlemaNIE hebben gedate!

Eindelijk is het zover en mag ook onze zachtaardige Janis gaan daten. Naar Woody werd meteen gelonkt maar hij moest toch een beetje moeite doen om Janis te veroveren maar zo hoort dat ook. Voor Woody is het dan misschien gesneden koek maar voor Janis is het allemaal nieuw. Hierdoor in het begin wat onwennig maar na het spelen met elkaar werd het serieus. Wat vonden ze elkaar lief toen het ijs gebroken was. Een mega schattig stelletje. Benieuwd hoezeer de pups op hun ouders lijken als Janis zwanger is. Dit weten we over ongeveer een maand. Fingers crossed!


De pups van Nova & Maximus

6 weekjes

5 weekjes

Inmiddels zijn we al echte bengels. Ook vertonen we als kereltjes onder mekaar al aardig wat haantjes gedrag. Er wordt flink huisgehouden in de ren, knokken, rennen, rollebollen, het kan niet op. Wat een stel, echte bandietjes zijn we. We zijn gisteren voor de eerste keer naar de buitenspeeltuin geweest. Mam inspecteerde alles en bleef bij ons in de buurt want dat was ons een partij spannend,........ wel gaaf denken we. Dit verdient echter nog wat nadere inspectie. We eten ook al gewelde puppybrokjes uit de trog, stoer he? We hebben al wat tandjes en lef. Ons mensje die we geregeld tegen komen lacht zich af en toe kapot om ons.

 

4 weekjes

Poeh wat was het warm. Hierom en omdat we inmiddels driftig rond stappen was het tijd om te verhuizen naar een groter onderkomen. Hier hebben we plaats om te stoeien en te spelen. Onze moeder is ook wel in voor een stoeipartijtje. We worden nu echte hondjes inclusief blafjes en grommetjes. We hebben onze nieuwe baasjes ook al ontmoet. Echte binkjes zijn we al.

3 weekjes

Nu beginnen we echte hondjes te worden. De eerste kwispel en kefje is gesignaleerd. Onze oortjes werken. Ook al heel voorzichtig stoeien met elkaar. We slapen nog heel veel en groeien enorm hard.

2 weekjes

Alweer 2 weekjes geworden. Onze oogjes zijn open, dat kun je wel zien he!

Voorzichtig zetten we onze eerste stapjes maar eigenlijk slapen en drinken we vooral nog. Vandaag zijn we voor het eerst ontwormt. We groeien echt enorm hard, we vreten dan ook als bouwvakkertjes. 2 Van ons zijn ook al uit de kist gekropen. Dit kan nu niet meer de deurtjes zijn dicht. Er liggen ook al speeltjes in onze kist maar daar zijn we nog niet zo mee bezig, dat komt nog. 

1 weekje

V.l.n.r: pup blauw, pup paars, pup groen, pup zwart.

Slapen, eten zo ziet ons leventje er uit op dit moment. We 

groeien heel hard. Bijna in gewicht verdubbeld in 1 week tijd.

Als je goed kijkt zie je dat het pigment op de neus zichtbaar begint te worden.

Geboren 23 mei 2022.

Vanmorgen tussen 8.30 en 11.00 uur zijn deze knapperds geboren.

Mag ik even voorstellen: v.l.n.r pup blauw, pup paars, pup groen en pup zwart. 

(de volgorde zal altijd hetzelfde zijn)

Wat heeft Nova het goed gedaan. Voor de 1e keer mama geworden.

Bedankt papa Maximus voor de prachtige kinderen!

Röntgen van Nova

En hoeveel pups tellen jullie? 

Ik weet nu wanneer de bevalling klaar is en ik kan gaan opruimen en mama en de kleintjes hun rust kan geven om aan elkaar te wennen. Nog een paar daagjes wachten, het wordt weer spannend.

Nova is zwanger!

Hoera Nova is zwanger! Over ongeveer een maand zijn er weer Heierhof pupjes. Dit wordt Nova's eerste nestje, we zijn heel benieuwd hoe het allemaal gaat lopen en ook hoeveel puppy's er zullen komen. De dierenarts heeft er 4 getelt maar dat is natuurlijk even afwachten. Het wordt weer heel spannend. We wachten het weer rustig af.

Nova & Maximus van de  Annahoeve hebben een date gehad!

Love is in the air! Ook op de Heierhof vliegen de vonken ervan af en hebben we de lentekriebels. Dit jonge stel leerde elkaar kennen en het was bijna liefde op het eerste gezicht. Nova's eerste keer dus ze moest aan de advances van Maximus even wennen. Dit duurde echter maar even en toen sloeg de vlam in de pan en liet ze zich het hof maken. Wat een schattig stelletje.

Over ongeveer een maand weten we of er kleintje gaan komen.


Geboren 30 december 2021

Pups van Beike & ZeppoGeboren 3 juni 2021

Pups van Mila & Ginger Ale


Geboren 10 mei 2021

Pups van Pixi & Wobbe


Geboren 16 november 2020

Pups van Beike & Woezel.

Wat leuke Kiekjes